RUIM VIJFDUIZEND TOESCHOUWERS BIJ EERSTE TRAINING

De eerste training van het seizoen 2005/2006 is massaal bezocht door de Feyenoord-supporters. Ruim vijfduizend enthousiaste fans, waarvan meer dan de helft de training volgde vanaf twee speciaal geplaatste tribunes, gaven de ploeg van de nieuwe trainer Erwin Koeman een warm welkom. Met fakkels en bemoedigende spreekkoren voorzagen de aanwezige fans de eerste oefensessie van een speciaal karakter.

Vanaf vroeg in de ochtend was er al volop bedrijvigheid rondom het trainingsveld naast De Kuip. Niet alleen bij de organisatie, die al op vrijdag met het opbouwen van de tribunes was gestart en ook op zaterdag vanaf zonsopgang in touw was, maar ook bij de vele toegestroomde supporters. Het was voor de fans de eerste kans om de nieuwe ploeg van Erwin Koeman aan het werk te zien en, voor velen minstens zo belangrijk, het nieuwe thuis- en/of uittenue aan te schaffen. Het nieuwe tenue, dat op zaterdag voor het eerst te koop was, vond dan ook gretig aftrek bij de supporters waarvan velen al lang voor de training aanwezig waren.

Klokslag elf uur gaf het Legioen de ploeg van Erwin Koeman een warm welkom, waarbij vooral de nieuwe spelers hun ogen uitkeken bij de massale opkomst van de supporters. Ook voor de fans was het even wennen aan de nieuwe gezichten. Zo maakten Serginho Greene, Ali Boussaboun en Timothy Derijck voor het eerste hun opwachting op het trainingsveld. Nieuwkomer Maikel Aerts trainde vorig seizoen al een aantal maal mee in de periode dat hij nog bij RBC keepte. Alfred Schreuder en Ferne Snoyl keerden na een verhuurperiode aan respectievelijk RKC Waalwijk en FC Den Bosch terug naar De Kuip en werden net als alle anderen luid bejubeld.Karim Saidi, Tim Vincken en Gianni Zuiverloon ontbraken omdat ze met vakantie zijn. Saidi kwam tot vorige week nog in actie met Tunesië voor de Confederations Cup, terwijl Vincken en Zuiverloon meespeelden bij Oranje onder 20 jaar. Shinji Ono (operatie aan middenvoetsbeentje), Cory Gibbs (knieoperatie), Patrick Mtiliga (heupoperatie) revalideren in eigen land en melden zich later bij Feyenoord. De aan zijn knie geblesseerde Chris Gyan was wel in De Kuip aanwezig, maar niet fit genoeg om mee te trainen.


Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×