GÁBOR BABOS OP HUURBASIS NAAR NEC

Feyenoord heeft Gábor Babos voor één jaar verhuurd aan NEC. De Hongaarse doelman, die nog een driejarig contract heeft bij Feyenoord, volgt in Nijmegen de naar Borussia Dortmund vertrekkende Dennis Gentenaar op. De verhuur van Babos heeft tot gevolg dat de Egyptenaar Sherif Ekramy meteen de overstap maakt naar het eerste team van Feyenoord. In eerste instantie was besloten de talentvolle 22-jarige sluitpost bij Excelsior te stallen.

Gábor Babos beleefde een teleurstellend eerste seizoen bij Feyenoord. Gullit promoveerde de Hongaar, die in 2004 werd uitgeroepen tot keeper van het jaar, vanaf dag één tot eerste keus, maar zag zich tijdens het seizoen gedwongen hem meerdere malen te passeren ten faveure van Patrick Lodewijks. De vorm die Babos bij NAC wekelijks aan de dag legde, toonde hij slechts sporadisch in Rotterdam-Zuid.

Met de komst van Ghaly´s landgenoot en vriend Ekramy is het keeperstrio compleet. De 38-jarige Patrick Lodewijks besloot er in samenspraak met de technische leiding nog een jaar als keeper aan vast te plakken. Maikel Aerts werd vorig seizoen al vastgelegd, maar met het oog op de toekomst nog een jaar verhuurd aan RBC Roosendaal. Op 2 juli meldt de Brabander zich op de eerste training naast het trainingsveld bij De Kuip.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×