CORY GIBBS LOOPT KNIEBLESSURE OP

Cory Gibbs komt zaterdag niet met Team USA in actie tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Costa Rica. De centrale verdediger kampt met knieproblemen. Vorige week liep hij in het oefenduel met Engeland tegen een – op het eerste gezicht – lichte knieblessure aan. Aangezien de klachten niet verdwenen werd tot een MRI-scan besloten, waaruit kraakbeenproblemen bleken. Of Gibbs op tijd fit is voor het duel met Panama van woensdag is daarom zeer de vraag.

De Feyenoorder raakte in het duel met de Engelsen niet alleen geblesseerd, maar werd ook nog eens tot ´man of the match´ gekozen. Amerika verloor het duel wel, met 2-1.

Overigens was Gibbs niet de enige Feyenoorder die niet in actie kwam. Ook Karim Saidi en Alexander Östlund bleven zaterdag aan de kant. Ondanks de afwezigheid van de twee Feyenoorders wist zowel Tunesië als Zweden te winnen. De Afrikanen wonnen met 1-3 van Botswana en zijn weer een stap dichterbij plaatsing voor het WK. Zweden kende geen moment moeite met Malta: 6-0. Overigens was er nog wel succes voor een oud-Feyenoorder. Johan Elmander nam één van de zes treffers voor zijn rekening.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×