SNEL DUIDELIJKHEID OVER MAGRÃO, GYAN, LURLING EN PAAUWE

Een aantal spelers vertrekt waarschijnlijk bij Feyenoord. Zo mag Magrão verhuurd worden om meer aan spelen toe te komen. Voor de talentvolle Braziliaan bestaat inmiddels belangstelling uit binnen- en buitenland. Ook over de toekomst van Patrick Paauwe, Chris Gyan en Anthony Lurling lijkt snel meer duidelijk te zullen worden.

Chris Gyan, inmiddels vrijwel hersteld van zijn meniscusoperatie, gaf woensdag in een gesprek met technisch directeur Mark Wotte aan dat hij graag regelmatiger aan spelen toe wil komen. De verdediger krijgt daarom toestemming om uit te kijken naar een club waar dat mogelijk is.
Patrick Paauwe en Anthony Lurling kijken beiden ook uit naar een nieuwe club. Inmiddels bestaat al wat interesse. Feyenoord zal zich in hun gevallen flexibel opstellen.

Nadere beslissingen op technisch vlak zijn voorlopig vooruitgeschoven, zodat ook de nog aan te trekken nieuwe mensen op technisch vlak daar hun zegje over kunnen doen. Feyenoord hoopt binnen een aantal weken duidelijkheid te kunnen geven over de nieuwe invulling van de technische staf.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×