GULLIT EN PETROVIC VERTREKKEN BIJ FEYENOORD

Feyenoord en Ruud Gullit hebben besloten uit elkaar te gaan. Dat besluit is vanmiddag in goed gezamenlijk overleg genomen. Met Gullit vertrekt ook assistent trainer Zeljko Petrovic. Beiden hadden bij Feyenoord nog een verbintenis tot zomer 2006.

Feyenoord, Ruud Gullit en Zeljko Petrovic namen hun besluit op grond van de teleurstellende resultaten tijdens het afgelopen seizoen. Het gesprek met de Feyenoord-trainers werd gevoerd door Jorien van den Herik, de voorzitter van de Raad van Commissarissen en technisch directeur Mark Wotte.

‘Het is natuurlijk altijd vervelend als trainers afscheid nemen’, aldus Jorien van den Herik. ‘Maar het is allemaal niet gelopen zoals we dat hadden gehoopt. Er is onvoldoende vertrouwen in een succesvolle samenwerking voor het komende seizoen. Met die wetenschap leefden we al maanden en dan is het verstandig om aan het eind van het seizoen de balans op te maken en beslissingen te nemen, waarbij het belang van Feyenoord prevaleert.'

De directie van Feyenoord en de Raad van Commissarissen willen verder geen inhoudelijke mededelingen doen. Wel zullen Jorien van den Herik, Mark Wotte, Sjaak Troost en Jan Willem van Dop vanavond aanwezig zijn bij de reeds weken geleden geplande bijeenkomst van de klankbordgroep van de supporters.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×