FEYENOORD NAAR KRUISFINALES OP TERBORGTOERNOOI

Feyenoord A1, aangevuld met een aantal spelers van Jong Feyenoord en enkele stagiairs, heeft zaterdag verrassend de laatste vier weten te bereiken van het jaarlijkse Terborgtoernooi. Na de nederlaag tegen Nigeria was de hoop daarop niet al te groot, maar via twee overwinningen op zaterdag plaatsten de Rotterdammers zich toch voor de kruisfinales, waarin Hertha BSC zondag wacht. Zaterdag werd er gewonnen van Boca Juniors (1-0) en PSV (1-2).

Feyenoord haalt dit weekend een hoog niveau op het prestigieuze Terborgtoernooi. De ploeg van Henk Fräser verloor vrijdag van Nigeria, maar desondanks toonde de trainer zich na afloop tevreden. Zaterdag haalde zijn team een vergelijkbaar niveau, wat zich nu wel terugvertaalde naar de eindstand. Twee keer werd er verdiend gewonnen, al was het verschil minimaal. Een geplaatste kopbal van Jeffrey Altheer velde het vonnis over Boca Juniors. ’s Middags was PSV aan de beurt. De Eindhovenaren kwamen nog wel voor, maar Excelsior-spits Hofman, die deze dagen meedoet bij Feyenoord, maakte meteen gelijk. Resham Sardar zorgde hierna snel voor de beslissing, door de voorzet van Felino Jardim binnen te werken.

Dat laatste doelpunt zei veel over de ploeg waarmee Feyenoord aan het toernooi in Gelderland mee doet. ‘Met Sardar, Jardim en Van den Boogaart, die op dit toernooi bij de besten behoort, hebben we meer snelheid en voetbalverstand. Dat merk je terug in de resultaten en het vertoonde spel. We doen het een stuk beter dan het toernooi in Duitsland dat we vorige week speelden. Deze jongens brengen wat extra', aldus Fräser. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×