KUYT EN CASTELEN WERKEN TRAININGSSTAGE AF MET ORANJE

Dirk Kuyt en Romeo Castelen werken op 25, 26 en 27 mei in Noordwijk een trainingsstage af met Oranje. Bondscoach Marco van Basten selecteerde twintig spelers die op dat moment al klaar zijn met de competitie. De trainingsstage geldt als voorbereiding op de WK-kwalificatieduels met Roemenië en Finland die begin juni op het programma staan. Oud-Feyenoorders Henk Timmer, Edwin Zoetebier, Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie zitten ook bij de voorlopige selectie.

Opvallende nieuwkomer is Ron Vlaar, de verdediger van AZ die pas vier keer meespeelde in het eerste. Van Basten maakt op 27 mei de definitieve selectie bekend.

De complete voorselectie:

Doel: Edwin van der Sar (Fulham), Henk Timmer (AZ) en Edwin Zoetebier (PSV).
Verdediging: Johnny Heitinga en Nigel de Jong (beiden Ajax), Barry Opdam en Ron Vlaar (beiden AZ), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Mario Melchiot (Birmingham City), Khalid Boulahrouz (HSV), Wilfred Bouma, Theo Lucius en André Ooijer (allen PSV), Michael Jansen (Vitesse).
Middenveld: Hedwiges Maduro, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart (allen Ajax), Denny Landzaat en Olaf Lindenbergh (beiden AZ), Mark van Bommel en Phillip Cocu (beiden PSV).
Aanval: Ryan Babel (Ajax), Robin van Persie (Arsenal), Roy Makaay (Bayern München), Arjen Robben (Chelsea), Romeo Castelen en Dirk Kuijt (beiden Feyenoord), Ruud van Nistelrooy (Manchester United) en Jan Vennegoor of Hesselink (PSV).

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×