JEPPE CURTH NAAR AALBORG BK

Jeppe Curth keert definitief terug naar zijn vaderland Denemarken. De 21-jarige spits die momenteel is uitgeleend aan Excelsior, speelt de komende drie seizoenen voor Aalborg BK. Curth liet Feyenoord eerder al weten in verband met heimwee niet in te zullen gaan op de aanbieding voor contractverlenging die de Rotterdamse club hem had gedaan.

Jeppe Curth arriveerde in 2001 op 17-jarige leeftijd bij de jeugdopleiding van Feyenoord dat hem weg had gehaald bij Farum. De Deen maakte veel indruk en werd in eigen land zelfs uitgeroepen tot grootste talent van zijn generatie. Mede door een zware en langdurige blessure kon hij de beslissende stap naar de A-selectie bij Feyenoord niet maken, al debuteerde hij tijdens de toernee door Japan en Zuid-Korea wel voor de hoofdmacht. Het laatste half jaar was Curth uitgeleend aan Excelsior. Voor de Kralingers scoorde hij tot dusver zes keer in 17 duels.

Curth signeert in Akvavit-stad Aalborg zoals gezegd een verbintenis voor drie-en-een-half seizoen. De aanvaller moet nog wel medisch goedgekeurd worden.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×