FEYENOORD PROMINENTEN TOTO: KEES VAN WONDEREN

Kees van Wonderen debuteerde ooit bij NEC. Het was het begin van een mooie carrière die zijn piek had tijdens de lange periode bij Feyenoord. Zondag staan beide ploegen tegenover elkaar. ´Ik denk dat Feyenoord aan het langste eind zal trekken, ik vul een ´2´ in´, aldus Van Wonderen in het kader van de Feyenoord Prominenten Toto, waarvan de mogelijke opbrengst ten goede komt aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Feyenoord heeft het vaak moeilijk met NEC en daarnaast loopt de Rotterdamse ploeg momenteel niet over van zelfvertrouwen. Het zijn argumenten die Van Wonderen aan het twijfelen brengen, al heeft het geen invloed op zijn uiteindelijk beslissing. Want desondanks vult hij een zege voor Feyenoord in. ´Ik denk toch dat ze zich genoeg kunnen opladen voor een overwinning. Daar zullen ze ook op gebrand zijn na die slechte resultaten´, aldus Van Wonderen.

Heerenveen wint dit weekend van Willem II, verwacht Van Wonderen. ´Het is een verschil van benadering. Heerenveen moet blijven winnen om in de strijd te blijven voor Europees voetbal, terwijl Willem II de pijlen zal richten op de bekerfinale. Daarom ga ik voor een zege voor Heerenveen.´

Tot zover geen grote verrassingen, al valt de voorspelling bij ADO-AZ wel onder die noemer. Van Wonderen vult een ´1´ in, ADO zal zegevieren in het Zuiderpark. ´AZ heeft zich gefixeerd op de halve finale van de UEFA Cup en dat gaat ze punten kosten tegen ADO, dat de volle winst zal pakken.´

Utrecht en Vitesse ontlopen elkaar kwalitatief nauwelijks, wat een puntendeling tot gevolg heeft. ´Ik denk dat ze elkaar in evenwicht zullen houden, een ´3´ dus´, aldus Van Wonderen.

Als Van Wonderen alle vier de duels goed voorspelt, verdient hij 10 x 1,45 x 1,25 x 3,30 x 2,90 = 173,46 euro voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wilt u zelf ook meedoen aan Feyenoord Toto? Klik dan hier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×