FEYENOORD C1 SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE

Feyenoord C1 heeft toch nog met een goed gevoel het seizoen afgesloten. Tegen FC Utrecht C1, de ploeg die vorige week kampioen werd, won de ploeg van Michel Valke met 0-1. Feyenoord eindigde in de eindrangschikking als nummer twee, drie punten achter FC Utrecht. Op dinsdagavond maakte Jordy van Dam het enige doelpunt in het duel waarin alleen prestige op het spel stond. ´En dan is het toch fijn om het seizoen met winst af te sluiten´, aldus Valke.

Er stond dinsdag niks meer op het spel dan de eer en dat was duidelijk terug te zien in het spel. Het ontbrak beide ploegen aan concentratie, wat voor een rommelige wedstrijd zorgde. Feyenoord toonde zich daarin uiteindelijk de sterkste. Jerson Cabral verzorgde de assist bij de treffer van Van Dam in de 49ste minuut. Utrecht, de ploeg die nog moet strijden om het algehele landskampioenschap, probeerde het nog wel, maar ontbrak het aan de echte wil om het Feyenoord nog lastig te maken.

Opstelling Feyenoord C1: Otten; Van Dam, Ramsteijn (36. Bruma), Schenkeveld, Fer; Georginio (36. Clasie), Wever, Sebrechts; Pedro (36. Parez), De Roon (36. Cabral) en Mendes Rodrigues.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×