www.feyenoordkrant.nl, die dinsdag vernieuwd is gelanceerd, kunt u zich online abonneren. Daar kunt u zich ook voor een kortingsabonnement aanmelden. " /> www.feyenoordkrant.nl, die dinsdag vernieuwd is gelanceerd, kunt u zich online abonneren. Daar kunt u zich ook voor een kortingsabonnement aanmelden. " />

NIEUWE FEYENOORD KRANT DINSDAG VERSCHENEN

De nieuwe Feyenoord Krant is vandaag (dinsdag) verschenen. In Krant nummer 22 is er een achtergrondverhaal te lezen over het lijden van het Legioen na weer een jaar zonder prijs. Verder zijn er interviews met Lazovic, Kalou, Ono en De Graaf. Op de website <A href="http://www.feyenoordkrant.nl">www.feyenoordkrant.nl</A>, die dinsdag vernieuwd is gelanceerd, kunt u zich online abonneren. Daar kunt u zich ook voor een kortingsabonnement aanmelden.

Uiteraard is er aandacht voor de gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen, waarmee Feyenoord de vieze smaak wegspoelde na de rampweek met nederlagen tegen FC Den Bosch, Ajax en PSV. Verder zijn er de gebruikelijke nieuwsitems. De rubriek Vente versus Vente is ook weer terug te vinden in de nieuwe krant, evenals de rubrieken Nee hè en Inner Circle.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×