JONG FEYENOORD MAZZELT TEGEN RKC WAALWIJK

Jong Feyenoord heeft maandagavond op Woudestein met de nodige mazzel gewonnen van RKC Waalwijk. De Brabanders waren gevaarlijker en troffen liefst vijf keer paal en lat achter de prima keepende Jesper Hogedoorn. Aan de overzijde had Danko Lazovic aan één kans genoeg om de winnende treffer binnen te schieten. </SPAN>

Al te best was het niet wat Jong Feyenoord liet zien op Woudestein. Ondanks een surplus aan kwaliteit – Jong Feyenoord trad aan met De Graaf, Pardo, Leonardo en Lazovic in de basis - slaagden de Rotterdammers er maandagavond maar niet in om de Waalwijkse tegenstander de wil op te leggen. De beste kansen van de avond waren zelfs voor de Brabanders. Het zat RKC alleen niet bepaald mee. Want als de uitblinkende doelman Hogedoorn er niet tussen zat, dan stonden paal en lat een treffer wel in de weg.

Feyenoord stelde er een aantal leuke aanvallen tegenover, waaronder een mooie  combinatie van Lazovic en Magrão, een kopbal van Pardo en een solo van Leonardo, maar dwong in het algemeen te weinig af. De winnende treffer was dan ook niet echt verdiend. De manier waarop Feyenoord de score opende, vergoedde echter veel. De ingevallen Labinot Harbuzi verzond een prachtige dieptepass vanaf de rechterflank die door Danko Lazovic op volle snelheid in één keer werd verlengd langs doelman Jurgen Wevers.

JONG FEYENOORD – JONG RKC 1-0 (0-0)

<1-0Lazovic (76)

OPSTELLING JONG FEYENOORD

Hogedoorn; Jardim, Bandalovski, De Graaf, Van Peppen; Van den Ouweland, Pardo (Harbuzi, 65), Blonk; Lazovic, Leonardo (Lammers, 71) en Magrão (Sardar, 53)
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×