JONG FEYENOORD ONDERUIT TEGEN TEAM USA ONDER 20: 0-1

Jong Feyenoord heeft dinsdagmiddag het vriendschappelijke duel met Amerika onder 20 jaar verliezend afgesloten. De ploeg van trainer Mario Been ging op Varkenoord met 0-1 onderuit na een doelpunt van Robbie Rogers in de tweede helft. De Rotterdammers wisten nog wel enkele kansen te creëren, maar kwamen niet tot scoren. Bij Jong Feyenoord speelde namens het eerste elftal alleen Edwin de Graaf mee.

Het verschil tussen Jong Feyenoord en Team USA was dinsdag minimaal en dat kwam in de stand tot uiting. Voetballend waren beide ploegen gelijkwaardig. Ook qua leeftijd ontliepen de spelers elkaar nauwelijks. Het verschil zat in het fysiek van de bezoekers. ‘Want’, zo concludeerde Been, ‘ze hebben een wat sterkere ploeg dan wij hebben.’
Het leverde een redelijk gelijkopgaande wedstrijd op die door de Amerikanen, die een trainingskamp in Nederland hebben belegd om zich voor te bereiden op het WK onder 20 jaar, met de minimale marge werd gewonnen. Het doelpunt viel, voor de Feyenoorders in het algemeen en Magrão in het bijzonder, nogal ongelukkig. De Braziliaan wilde uitverdedigen, maar leverde onbedoeld een voorzet af. Rogers profiteerde dankbaar, passeerde doelman Jesper Hogedoorn en besliste daarmee het duel.

Opstelling Jong Feyenoord: Hogedoorn; Bandalovski, Sno, De Graaf (Lagas), Van Peppen; Van den Ouweland, Jardim (Poot), Blonk; Sardar, Harbuzi (Lammers) en Magrão.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×