RESERVEER JE PLAATSJE IN DE ZON… NU ONLINE

Steeds meer mensen doen aankopen via internet en ook het regelen van een vakantie via het web is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Feyenoord gaat mee in die trend. Sinds vorig seizoen verkocht de club al wedstrijdkaartjes online, maar vanaf vandaag maakt Feyenoord het supporters als eerste club in Europa zelfs mogelijk om via de website een seizoenkaart te verlengen.

Feyenoord is sinds vandaag de eerste club in Europa die het mogelijk maakt de seizoenkaart volledig online te regelen. Gewoon thuis, achter de pc met een kopje koffie. En zonder de rompslomp van formulieren of de angst dat de aanvraag of de betaling in de post verloren is gegaan. Binnen twee minuten kan het geregeld zijn en bent u weer voor een jaar verzekerd van uw eigen plaatsje in De Kuip.

Het online verlengen en betalen van seizoenkaart kan voorlopig al voor alle supporters uit de vakken BB, C, CC, D, E, EE, J, JJ, K, M, N, NN, O, Q, QQ, R, RR, S, T, TT, U, UU, V, V V, W, X, Y3 en Z. Dat zijn bij elkaar liefst 28.000 fans.

U kunt tot en met 2 mei uw seizoenkaart online verlengen. Hierna vervalt de aanbieding.

Klik hier om je seizoenkaart nu direct online te verlengen

Klik hier om meer informatie te lezen over het online verlengen van uw seizoenkaart

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×