SPANNING STIJGT VOOR WINNEND FEYENOORD B1

Feyenoord B1 heeft zondag een belangrijke 0-2 zege geboekt tegen NEC. De Rotterdammers moesten winnen om in het spoor te blijven van Ajax, dat met dezelfde cijfers won van Vitesse B1. Met nog vier wedstrijden te gaan staat Feyenoord in verliespunten gelijk met Ajax, dat drie punten meer heeft en een wedstrijd meer speelde. Tegen NEC verzorgden Hanne Hagary en Jordy Buijs voor de treffers.

De spanning stijgt voor Feyenoord B1. Elk puntverlies is nu dodelijk, spreekt trainer Cor Adriaanse dan ook. ´Het is ontzettend spannend, want de beslissing zit er aan te komen. Wij moeten alles winnen, maar dat moeten we als Feyenoord zijnde altijd. Dus heel veel verschil maakt dat niet.´ In Nijmegen kwam Feyenoord nooit in de problemen. De Rotterdammers beleefden een flitsende start. Al na twintig seconden scoorden de bezoekers de openingstreffer. Diego Biseswar passeerde bij de eerste aanval twee man en legde af op de inkomende Hanne Hagary die doeltreffend raak schoot: 1-0. De ploeg van Adriaanse gaf geen kans weg en verdubbelde na 25 minuten de marge. Het was Jordy Buijs die voor Feyenoords tweede treffer tekende. Daar bleef het bij. ´Dat is dan ook het enige dat ik ze kan verwijten, want we hadden genoeg kansen om een grotere score neer te zetten´, zegt Adriaanse. ´Aan de andere kant, het enige wat nu telt is het resultaat. En wat dat betreft deden we vandaag goede zaken.´

Opstelling Feyenoord B1: Mulder; Van Stee, Buijs, Nieveld, Waisapij; Kobussen, Anes Ribeiro, Hagary; Biseswar, Maayen (70´ Tabas) en Poldervaart.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×