SPECIAAL MIDDENSTIPSPANDOEK VOORAFGAAND AAN FEYENOORD-AZ

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd Feyenoord – AZ zal er een middenstipspandoek wapperen. Dit doek, dat in het kader van Rotterdam Sportjaar 2005 is gemaakt en voor het eerst wordt gebruikt, zal de komende tijd regelmatig de middenstippen sieren bij de drie betaald voetbalclubs in Rotterdam. Zondag wordt het doek door 28 voetballers uit de D-elftallen van voetbalclub Spartaan´20 onder de aandacht gebracht.

Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met de KNVB, District West II. Speciaal hiervoor is een doek gemaakt van 18 meter doorsnee. Voor iedere wedstrijd zijn voetbalverenigingen uit de omgeving geselecteerd die hun D-elftallen leveren om het doek te laten wapperen op de middenstip.

Deze activiteiten zijn slechts een greep uit de ruim 200 sportactiviteiten en evenementen en 40 bijzondere projecten die staan te gebeuren in het Sportjaar 2005. Rotterdam staat in 2005 in het teken van sport. Het Rotterdamse Sportjaar 2005 is een sportief feestelijk jaar met vele sportactiviteiten en evenementen voor iedereen, jong en oud. In de eerste plaats worden door heel Rotterdam activiteiten georganiseerd. En er staat een groot aantal topsport- en breedtesportevenementen op het programma. Naast evenementen wordt er ook fors geïnvesteerd in nieuwe projecten en sportinfrastructuur. Bestaande accommodaties worden opgeknapt: gymzalen worden gemoderniseerd en ook andere voorzieningen en hun omgeving worden opgeknapt. Kijk voor meer informatie op www.rotterdamsportjaar2005.nl.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×