FEYENOORD LEGT BENJAMIN DE CEULAER VAST

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met het Belgische Sint Truiden over de komst van Benjamin De Ceulaer. De Belgische spits tekent binnenkort een contract voor drie seizoenen in De Kuip, met een optie voor nog eens twee jaar. Feyenoord en De Ceulaer waren al eerder persoonlijk rondgekomen. Bij Sint Truiden had De Ceulaer nog een contract voor één seizoen.

In overleg met de speler zelf zal technisch directeur Mark Wotte binnenkort bepalen hoe de nabije toekomst van De Ceulaer in Rotterdam er uit zal gaan zien. ‘In dat gesprek zullen we bepalen of we Benjamin het eerste jaar uitlenen of dat hij direct begint in de A-selectie. Als we besluiten tot uitlenen, ligt onze voorkeur bij een club in de eredivisie’, aldus Wotte, die De Ceulaer ‘een talentvolle en snelle aanvaller’ noemt.

De Ceulaer verblijft momenteel nog in Italië. Hij verblijft daar met Jong België na de met 0-4 gewonnen interland tegen Jong San Marino. De Ceulaer was een van de doelpuntenmakers. In de vorige wedstrijd van Jong België was hij ook al succesvol.


Foto: eddy kellens / www.kstvv.com

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×