C-TJES HAKEN DEFINITIEF AF IN TITELRACE

Feyenoord C1 zal dit seizoen geen kampioen worden. De Rotterdammers kwamen dinsdagavond op Varkenoord tegen degradatiekandidaat RBC Roosendaal niet verder dan 0-0 en zien de afstand naar koploper FC Utrecht oplopen tot negen punten. Met nog drie wedstrijden te gaan is dat alleen in theorie nog overbrugbaar.</SPAN>

RBC Roosendaal kwam dinsdag met maar één doel voor ogen naar Varkenoord: niet verliezen. De West-Brabanders bevinden zich in acuut degradatiegevaar en zetten daarom alles op alles om de deur in het slot te houden. RBC speelde met name verdedigend agressief en was niet te vergelijken met de ploeg die zich eerder dit seizoen in eigen huis nog met 5-0 had laten vernederen door Feyenoord.

De Rotterdammers konden zich bovendien verwijten dat ze te slap aan de wedstrijd waren begonnen. Pas in de tweede helft drong het team van Michel Valke en Gaston Taument écht aan en zou een goal verdiend geweest zijn. Maar toen stonden paal en lat een Feyenoord-treffer meermaals in de weg. Met een mooie vrije trap was Jordey van Dam nog het dichtst bij een doelpunt, maar ook zijn inzet trof de lat. En zo nam Feyenoord zo goed als definitief afscheid van de titelaspiraties. Met confrontaties met PSV en koploper Utrecht in het vooruitzicht zal de ploeg moeten gaan knokken voor de tweede plek.

Feyenoord C1- RBC Roosendaal C1 0-0

Opstelling Feyenoord

Boks; Van Dam, Ramsteijn, Schenkeveld, Fer; Georginio, Van Roon, Sebrechts (Bruma); Wever, Pedro, Karim (Mendes)
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×