GEEN VAKRUIL, WEL INDIVIDUELE SANCTIES

Feyenoord heeft na gesprekken met de FSV en de vertegenwoordigers van vak W en de gezinsvakken besloten voor het seizoen 2005-06 geen vakruil toe te passen. De eerder aangekondigde maatregel zal worden vervangen door aangescherpte individuele sancties tegen zich misdragende supporters, die met de veiligheidsdienst en politie in aanraking komen.

De aangekondigde maatregelen waren een reactie op de incidenten tijdens de UEFA Cup-wedstrijd thuis tegen Sporting Lissabon. De argumenten van het gezinsvak niet de dupe te willen worden van wat er elders in het Stadion mis ging en niet naar vak W te willen verhuizen, als wel de recente tip die vanuit vak W is binnen gekomen met betrekking tot de (mogelijke) dader van het gooien van het voorwerp - waardoor de wedstrijd tijdelijk werd gestaakt - hebben de doorslag gegeven geen vakruil toe te passen.

In de komende weken zal intensief overleg plaats hebben met politie en FSV en zal worden bezien hoe de risico’s in de toekomst tot een minimum beperkt kunnen worden.

De mailing voor de seizoenkaarthouders kan rond 9 april a.s. thuis worden verwacht. Het voorrangsrecht om een eigen plaats terug te kopen vervalt na 2 mei a.s.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×