LEONARDO VERLENGT CONTRACT MET ÉÉN JAAR

Leonardo heeft dinsdagochtend zijn aflopende contract met één jaar verlengd. De Braziliaanse aanvaller, die woensdag zijn 22ste verjaardag viert, kwam de afgelopen twee jaar door verschillende blessures nauwelijks aan spelen toe, maar is momenteel weer fit. ´Ik ben blij met het vertrouwen dat Feyenoord in me stelt, ik moet het nu gaan laten zien´, aldus Leo, die sinds zijn elfde actief is voor Feyenoord.

Technisch directeur Mark Wotte toonde zich verheugd met het bijtekenen. Wotte: ´Maar het is wel het jaar van de waarheid voor Leo. Hij zal het nu moeten laten zien. Leonardo is een zeer getalenteerde speler waarin Feyenoord veel heeft geïnvesteerd. Hij verdient daarom een kans om wat terug te doen voor deze club.´

Leonardo doorliep vanaf 1995 de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende in 2000 een driejarig contract. In augustus 2000 debuteerde hij voor de Rotterdammers en al snel groeide hij uit tot een sensatie in de eredivisie. In 2001 werd zijn contract verlengd tot de zomer van 2005. Een zware enkel- en knieblessure voorkwamen de laatste jaren dat Leonardo langere tijd inzetbaar was. Sinds januari dit jaar traint hij weer met de groep mee. In de thuiswedstrijd tegen Willem II in februari maakte hij zijn rentree en toonde hij aan op de weg terug te zijn.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×