FEYENOORD WEDSTRIJDTOURS IN DE KUIP

Hoewel op dit moment alles in het teken staat van de wedstrijd tegen Sporting Lissabon, staat zondag de thuiswedstrijd tegen RBC op het programma. Feyenoord Tours in De Kuip biedt ook a.s. zondag voor iedere bezoeker van de thuiswedstrijd Feyenoord – RBC Roosendaal de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd deel te nemen aan een Tour door het Stadion. Luister naar de schitterende verhalen van onze rondleiders die je alles kunnen vertellen over de historie tussen beide clubs en leuke anekdotes uit eerder gespeelde wedstrijden en ervaar de sfeer wanneer de gehele club in voorbereiding is.

De rondleidingen starten om 11.00 uur en eindigen tussen 12.00 uur en 12.15 uur. De prijzen zijn € 10,- voor volwassenen en € 8,50 voor kinderen. Kameraadjeskaarten zijn niet geldig. Deelname is mogelijk wanneer u in het bezit bent van een wedstrijdkaart.

Reserveren is verplicht. Reserveer nu via feyenoordtours@dekuip.nl, geef aan voor welke wedstrijd je wilt reserveren, hoeveel personen en op welke naam, adresgegevens, telefoonnummers en wij berichten je zo spoedig mogelijk terug. Voor meer informatie en andere (wedstrijd)tours klik hier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×