FEYENOORD PROMINENTEN TOTO: WLODI SMOLAREK

Wlodi Smolarek vertrok bij Feyenoord als voetballer en keerde er terug als jeugdtrainer. Zijn zoon Ebi, momenteel verhuurd aan Borussia Dortmund, staat er nog steeds onder contract. Feyenoord gaat Smolarek senior daarom aan het hart, maar ook FC Utrecht zit diep. Voor die club kwam hij tussen 1990 en 1996 uit. ´Ik moet daarom diplomatiek zijn en voorspel een gelijkspel´, aldus Wlodi Smolarek in het kader van de Feyenoord Prominenten Toto, waarvan de mogelijke opbrengst ten goede komt aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Wlodi Smolarek kwam voor beide clubs uit en kan het weten als hij zegt dat FC Utrecht en Feyenoord op elkaar lijken. ´Het zijn twee mooie clubs met hele trouwe supporters´, zegt hij. ´Dat is een reden dat ik op een gelijkspel inzet. Maar als ik geen geschiedenis bij beide clubs had gehad, was ik ook voor een gelijkspel gegaan. Want FC Utrecht is thuis heel sterk en Feyenoord heeft het er vaak lastig.´

AZ loopt dit weekend geen averij op tegen Roda JC, verwacht hij. Smolarek antwoordt resoluut als hem naar een winnaar wordt gevraagd. ´AZ, die ploeg is veel sterker. Ik vul een ´1´ in´, aldus Smolarek.

Vitesse doet dit seizoen mee om de UEFA Cup-plaatsen en ADO Den Haag lijkt los van de gevarenzone. Voor de Arnhemmers weegt het belang van de zege daarom zwaarder. ´En omdat ze Europees voetbal willen halen, moet Vitesse winnen. Ik ga daarom voor een ´1´.´

Tot slot zal FC Groningen net als vorige week gelijkspelen, ditmaal tegen FC Twente. ´Een ´3´, zonder twijfel´, aldus Wlodi Smolarek.

Als Smolarek alle vier de duels goed voorspelt, verdient hij euro 10 x 2,95 x 1,30 x 1,40 x 2,85 = 153,02 voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wilt u zelf ook meedoen aan Feyenoord Toto? Klik dan hier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×