GLENN LOOVENS OP HUURBASIS NAAR DE GRAAFSCHAP

Glenn Loovens speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij De Graafschap. De 21-jarige verdediger keert daarmee tijdelijk terug naar de club uit zijn geboorteplaats Doetinchem. Loovens kan vrijdag uitgerekend tegen Feyenoord zijn debuut maken voor de Superboeren, al is zijn inzetbaarheid door een lichte liesblessure twijfelachtig.  Loovens moet dinsdag nog wel medisch goedgekeurd worden.

De centrale verdediger heeft nog een contract tot medio 2007. Het is de tweede keer dat Loovens op huurbasis bij een andere club gaat spelen. Vorig seizoen kwam hij nog uit voor Excelsior. De Graafschap heeft geen optie tot koop. Loovens keert daarom deze zomer weer terug in De Kuip.

Overigens speelde Loovens maandagavond nog mee tijdens het duel Jong Feyenoord – Jong Twente. Na vier weken aan de kant te hebben gestaan met een liesblessure, speelde hij de volle negentig minuten. Loovens had na afloop nog wel last zijn lies en zijn inzetbaarheid tijdens het duel De Graafschap – Feyenoord van komende vrijdag is daarmee twijfelachtig.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×