SEBASTIÁN PARDO MAAKT SEIZOEN AF BIJ FEYENOORD

Ondanks concrete interesse van RBC Roosendaal en De Graafschap zal Sebastián Pardo het seizoen gewoon afmaken bij Feyenoord. Dat besloot de technische staf maandag naar aanleiding van de goede prestaties van de Chileense spelverdeler tijdens het trainingskamp op Gran Canaria. De terugkeer van Pardo komt trainer Gullit met name goed uit in verband met de afwezigheid van de aan zijn enkel geopereerde Shinji Ono.

Ruud Gullit kreeg dit seizoen nog maar weinig gelegenheid om Sebastián Pardo echt goed te bekijken. De Chileense middenvelder kampte heel lang met de naweeën van een vorig seizoen opgelopen enkelblessure. Maar nu Pardo eindelijk weer fit is en op Gran Canaria gewoon mee kan trainen en spelen, heeft hij meteen een goede indruk na weten te laten. De creativiteit van de Chileen komt Gullit extra goed uit nu hij Shinji Ono weer een tijd zal moeten missen vanwege diens enkelblessure.

Voor Pardo bestond al enkele tijd zeer concrete interesse van RBC en De Graafschap. Beide clubs wilden de 23-jarige spelverdeler huren. Daarvan zal nu echter geen sprake meer zijn.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×