EXTRA INFORMATIE RONDOM KAMERAADJESWEDSTRIJD

Ruim voor aanvang van de Kameraadjeswedstrijd van komende zondag zijn er tal van activiteiten rondom het stadion. Om 10:30 uur, vier uur voor aanvang van het duel Feyenoord-Excelsior, kunnen de Kameraadjes een Winterdorp bezoeken. In dit speciaal opgebouwde dorp voor het Maasgebouw kunnen de kinderen zich onder andere vermaken op meerdere springkussens en zal ook Coentje aanwezig zijn.

Vanaf 12.30 uur zal het stadion open zijn en vanaf 13:15 uur zal daar het voorprogramma starten met daarin een speciaal optreden, een parade, een kinderkoor en een clinic van Ben Wijnstekers met Feyenoord on Tour.

Daarnaast kunnen Kameraadjes ook een unieke rondleiding door het stadion krijgen. Op 16 januari is het voor het eerst mogelijk om tijdens een wedstrijddag sfeer te proeven, want de rondleiding duurt liefst een uur. Inschrijven is verplicht via feyenoordtours@dekuip.nl of bel naar 010-2926822. Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal rondleidingen. Je hebt ook een wedstrijdkaartje nodig, anders kan je helaas niet deelnemen aan de tour. Volwassenen betalen  € 10, kinderen t/m 12 jaar  € 8,50 en kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×