BANDALOVSKI TRAINT APART OP GRAN CANARIA

Feyenoord heeft zijn eerste trainingsdag op Gran Canaria achter de rug. Onder uitstekende omstandigheden – een prima veld en een temperatuur rond de achttien graden – heeft de selectie van Ruud Gullit in vrijwel complete samenstelling twee sessies afgewerkt. Alleen Romeo Castelen en nieuweling Ivan Bandalovski trainden nog apart van de groep.

Castelen heeft last van zijn rug, een blessure die hij op de eerste trainingsdag van het nieuwe jaar opliep in Rotterdam. Bandalovski kampt met liesklachten, maar hoopt later in de week alsnog bij de groep aan te sluiten.

Ook Leonardo trainde vanochtend met de selectie mee, maar beperkte zich in de middag tot wat oefeningen in het krachthonk. De Braziliaan is nog in de herstelfase van zijn blessure en zal dit trainingsritme deze week handhaven.

Grote verrassingen waren er dus nog niet op de eerste werkdag in het buitenland, of het moet de coupe zijn waarmee Patrick Mtiliga op het veld verscheen. De verdediger begon het nieuwe jaar zo kaal als een biljartbal.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×