STAGE VOOR CORY GIBBS

Amerikaans international Cory Gibbs zal de komende twee weken een stage afwerken bij Feyenoord. De centrumverdediger van MLS-club Dallas Burn hoopt in die periode een contract af te dwingen. De 24-jarige Gibbs speelde in een recent verleden al bij Sankt Pauli in de Bundesliga, maar keerde huiswaarts nadat de club uit Hamburg tot twee keer toe degradeerde. Gibbs zal woensdag met Feyenoord  meereizen naar de Canarische Eilanden.

'Gibbs is ons onder meer opgevallen tijdens de interland tussen Oranje en de Verenigde Staten van maart 2004', lichtte technisch directeur Mark Wotte de stage toe. 'Maar we hebben hem ook bij andere gelegenheden gescout. Hij is zowel als linker- en als rechtercentrale verdediger inzetbaar en zou wat dat betreft interessant kunnen zijn.'

De uit Florida afkomstige Cory Gibbs begon zijn carrière op het middenveld, maar brak pas echt door toen hij een linie terugschoof. Inmiddels speelde hij negen interlands voor de Verenigde Staten. De 1 meter  91 lange verdediger is kopsterk en scherp in de dekking.

 

foto: www.dallasburn.com

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×