MARK STEDEHOUDER ZIET DROOM UITKOMEN BIJ FEYENOORD

De 35-jarige Mark Stedehouder zag donderdag zijn laatste grote wens uitkomen. Stedehouder heeft nog minder dan drie maanden te leven door een agressieve hersentumor. Zijn grote droom was het om met een helikopter over Rotterdam te vliegen en een rondleiding te krijgen bij Feyenoord. Stichting Dream Foundation bracht zijn wens in vervulling. Acht Feyenoorders wachtten de helikopter op en Bosschaart en Kuyt reden Stedehouder vervolgens naar het stadion.

Daar genoot Stedehouder samen met zijn gezin van het fantastische ogenblik. Eigenlijk had hij drie wensen, want naast een helikoptervlucht over Rotterdam en een unieke rondleiding door De Kuip wilde hij ook graag in een Porsche 911 rijden. Op één dag kwam het allemaal uit. Stedehouder werd in de Porsche naar Zestienhoven gereden, waar hij vertrok met de helikopter. Na een half uur durende vlucht over de Maasstad landde het gezelschap op het parkeerterrein bij De Kuip, waar vrienden, familie en kennissen hem al stonden op te wachten. Maar daar bleef het niet bij, want ook Dirk Kuyt, Hossam Ghaly, Leonardo, Pascal Bosschaart, Shinji Ono, Karim Saidi, Salomon Kalou en Sebastián Pardo waren aanwezig. De Feyenoorders poseerden met Stedehouder en zijn gezin voor de foto. Daarna was het Bosschaart die, afwisselend met Dirk Kuyt, de rolstoel naar De Kuip reed. De rit eindigde op de middenstip. Stedehouder kreeg alle tijd om de indrukken op zich in te laten werken. Rond half twee vertrok hij weer uit De Kuip in een limousine. Zijn grote wens was vervuld.

De Stichting Dream Foundation maakte het in samenwerking met Feyenoord mogelijk om de droom van Stedehouder te vervullen. De Dream Foundation is een internationaal netwerk van betrokken mensen en instellingen die de mooiste dromen realiseert van volwassenen met een levensbedreigende ziekte en een levensverwachting korter dan twaalf maanden. Voor meer informatie over deze instelling, kunt u onderstaande link aanklikken.

www.dreamfoundation.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×