RODE KAART BART GOOR BIJ VERLIEZEND BELGIË

Een gefrustreerd Belgisch nationaal team is zaterdagavond in Santander onderuit gegaan tegen Spanje: 2-0. De Belgen eindigden het duel met negen man na rode kaarten voor Eric Deflandre en Bart Goor. De Feyenoorder kreeg de prent voorgehouden voor spugen richting Xavi. Luque en Raul hadden even daarvoor binnen vier minuten het duel in het slot gegooid met hun treffers. Thomas Buffel startte net als Goor in de basis.

Het leek al snel een kansloze missie voor de Belgen nadat Deflandre na 25 minuten zijn tweede gele kaart kreeg. Toch hield België met tien man schijnbaar moeiteloos stand en kon het nog enkele speldenprikken uitdelen via een prima spelende Buffel. Tussen de 59ste en 63ste minuut gaven de Belgen het duel echter compleet uit handen door knullig verdedigen. Luque en Raul profiteerden ervan: 2-0. Zes minuten later kon de gefrustreerde Goor inrukken voor spugen richting de Spanjaard Xavi.

De Belgen beleven een slechte start van de kwalificatiereeks. Na de teleurstellende 1-1 tegen Litouwen, de nederlaag in en tegen Spanje en de schorsingen van Goor en Deflandre voor de komende wedstrijd(en) wacht het nationale team een zwaar karwei om toch nog kwalificatie te verwezenlijken.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×