AANGEPASTE SITUATIE IN VERBAND MET RENOVATIE OLYMPIAZIJDE

In verband met de renovatie aan de Olympiazijde is de situatie voor de wedstrijden tot aan de winterstop als volgt. De Olympiazaal is geopend voor Olympiazaalkaarthouders. Deze zaal is opnieuw ingericht. Vanaf de Olympiazaal is direct zicht op de in zijn oorsprong teruggebrachte Olympiahal. Ook is  de Legioenzaal weer geopend sinds 12 september. De Stadionzaal is tot aan 12 december 2004 voor en tijdens de wedstrijd voor publieke verkoop gesloten en uitsluitend toegankelijk voor Marathonzaalhouders.

Na afloop van de wedstrijd is de Stadionzaal ook open voor publieke verkoop en daarmee voor iedereen toegankelijk. In de binnenring zijn ter hoogte van vak P extra horecavoorzieningen geplaatst. De Marathonzaal zal op 12 december 2004 worden opgeleverd. Zaalkaarthouders van de Marathonzaal kunnen met ingang van 12 december (Feyenoord - PSV) worden ontvangen in de nieuwe zaal. De Stadionzaal is met ingang van 12 december (Feyenoord - PSV) weer open voor alle publiek.

Stadion Feijenoord is ervan bewust dat een en ander. kan leiden tot ongemak en vragen hiervoor uw begrip. Een ding is zeker: vanaf half december zal voor iedereen de situatie enorm verbeterd zijn!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×