FEYENOORD NEEMT INTREK IN SKIEN

Feyenoord is in Noorwegen gearriveerd. Iets na het middaguur landde de ploeg op de luchthaven van Sandefjord, na een twee uur durende reis per chartervliegtuig vanaf Rotterdam Airport. Vandaar ging het per bus naar Skien, waar morgenavond het eerste UEFA Cup-duel van dit seizoen wordt gespeeld tegen Odd Grenland. Trainer Ruud Gullit heeft negentien spelers meegenomen naar Noorwegen. Allen zijn fit.

Aan boord van het vliegtuig dat Feyenoord naar Noorwegen vloog, waren niet alleen spelers, management en technische- en medische staf van de club, maar ook Bram Peper. De voormalig burgemeester van Rotterdam beschouwt Noorwegen als zijn tweede vaderland, spreekt de taal vloeiend en verblijft de komende twee dagen als gast van Feyenoord in het spelershotel.

Feyenoord traint vanavond om 7 uur in het stadion waar morgen om dezelfde tijd wordt afgetrapt. Na afloop van de wedstrijd vertrekt Feyenoord vrijwel direct naar Nederland. De ploeg landt donderdagnacht op Schiphol.

‘Dat heeft te maken met het feit dat we zondag alweer tegen Utrecht spelen’, verklaarde assistent-trainer Henk Duut in de aankomsthal van de Noorse luchthaven. ‘Door donderdag direct na de wedstrijd te vertrekken, voorkomen we dat we een trainingsdag missen. We kunnen nu gewoon op vrijdagmiddag om 15.00 uur trainen en ook zaterdag nog wat doen. Dat is wel zo prettig, want tegen Utrecht moet de ploeg weer helemaal fris en fit zijn’.

Vanavond om 18.00 uur geeft Ruud Gullit een persconferentie in het stadion van Odd. Aansluitend volgt de training. Een verslag van die persconferentie verschijnt vanavond op deze site.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×