EXTRA VERKEERSDRUKTE VERWACHT ROND FEYENOORD-FC TWENTE

In verband met de Fortis 1/2 Marathon Rotterdam kan er komende zondag in en rond Rotterdam extra verkeersdrukte optreden. Zo zijn de Erasmusbrug en de Coolsingel tussen 8.00 en 19.15 uur afgesloten voor verkeer. Tramlijnen 23 en 29 rijden op deze dag alleen tussen het Wilhelminaplein en de Kuip. Geadviseerd wordt daarom met de treinen van de NS naar het stadion te reizen, of met de Metro van Rotterdam CS naar Wilhelminaplein en daar over te stappen.

De extra voetbaltrams naar het Feijenoord stadion voor de wedtrijd van Feyenoord op zondag 12 september rijden alleent ussen metrostation Wilhelminaplein en het stadion. Terug tussen het Centraal Station en het Wilhelminaplein kunt u gebruik maken van de metro.

Zondag 12 september 2004 worden de Road Races gehouden in Rotterdam. Hierdoor rijden tramlijnen 1,8, 20 en 23 op zaterdag 11 september en zondag 12 september in beide richtingen een gewijzigde route.

Tram 1
Vanaf aanvang dienstregeling tot ongeveer 18.45 uur rijdt tram 1 van het Centraal Station via Weena, Hofplein, Pompenburg, Goudsesingel, Oostplein, Oostzeedijk, Burgermeester Oudlaan, vice versa.

De Burgermeester Oudlaan is op zondag 12 september het tijdelijke eindpunt van tram 1. Vanaf ongeveer 18.45 uur rijdt tram 1 weer gewoon door naar het eindpunt de Esch.

Tram 8
Vanaf aanvang dienstregeling tot ongeveer 19.30 uur rijdt tram 8 van de Westzeedijk via het Eendrachtsplein naar de Mauritsweg, Kruisplein, vice versa.

Tram 20 en 23
Vanaf aanvang dienstregeling tot ongeveer 19.30 uur rijden tram 20 en 23 niet verder dan het Wilhelminaplein. Op het Wilhelminaplein kunt u overstappen op de metro. Richting Rotterdam-Zuid kunt u gebruik maken van de metro vanaf Centraal Station naar het Wilhelminaplein. Vanaf ongeveer 19.30 uur rijden tram 20 en 23 weer naar Centraal Station. Tram 20 rijdt dan via de route van tram 23 naar Centraal Station.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×