EXCELSIOR OVERKLAST STORMVOGELS TELSTAR

Excelsior boekte vrijdagavond op Woudestein een soevereine zege op Stormvogels Telstar. De Kralingers waren veel te sterk voor de ploeg uit Velsen, maar verzuimden het krachtsverschil om te zetten in een monsterscore. Uiteindelijk bleef de teller steken op 3-1. Beste man van het veld was Mounir El Hamdaoui, die met twee treffers een groot aandeel had in de zege. Steve Olfers had de score eerder al geopend met een prima kopbal.

Excelsior bleek met name in de eerste helft veel te sterk voor de fusieclub uit Velsen. Het elftal van John Metgod - die met Dustley Mulder, Gert-Jan Rothman en Pascal de Nijs liefst drie spelers een eerste basisplaats gunde - creëerde al voor rust een dozijn kansen. Helaas bleken de Rotterdammers in de afwerking minder scherp. Alleen Steve Olfers (uiteraard weer eens met een kopgoal na een corner) en El Hamdaoui profiteerden voor rust, waar er zeker vijf keer gescoord had moeten worden.

Stormvogels  Telstar stelde er ondertussen bitter weinig tegenover. Alleen nadat Van Heulen in de 67e minuut een tegendoelpunt had weten te scoren, rammelden de Noord-Hollanders even aan de poort. Een krap kwartier voor tijd maakte Mounir El Hamdaoui op aangeven van Ronnie Nouwen aan alle onzekerheid een einde, zodat Excelsior de tweede opeenvolgende zege op het conto kon bijschrijven.

EXCELSIOR-STORMVOGELS 3-1
scoreverloop:
1-0 Olfers ('11)
2-0 El Hamdaoui ('32)
2-1 Van Heulen ('67)
3-1 El Hamdaoui ('78)

OPSTELLING EXCELSIOR
Varkevisser; Koning, De Nijs, Olfers, Van Driel; Mulder (Sequiera), Van Dieren, Holman (Gommans) en Rothman (Nouwen); Kolk en El Hamdaoui

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×