JONG ORANJE BLIJFT STEKEN OP GELIJKSPEL TEGEN TSJECHIË

Jong Oranje is de EK-kwalificatie met een 0-0 gelijkspel begonnen. In het goedgevulde Abe Lenstra Stadion wist de ploeg van trainer Foppe de Haan niet te winnen van Tsjechië. Jong Oranje had het beste van het spel, maar kon het verschil niet in doelpunten uitdrukken. Oud-Feyenoorder Robin van Persie speelde de hele wedstrijd. Excelsior-verdediger Civard Sprockel kwam niet in actie.

Voor ruim tienduizend toeschouwers werkte het team van De Haan het duel met de sterke Tsjechen af. De wedstrijd was tot het einde spannend en Nederland maakte het meest van beide ploegen aanspraak op de zege. Arsenal-aanvaller Robin van Persie kreeg nog de gele kaart. Glenn Loovens zat niet bij de selectie. De Haan liet Feyenoords verdediger afgelopen zaterdag met nog vier andere spelers afvallen voor het duel met Tsjechië.

Opstelling Jong Oranje: Boy Waterman (SC Heerenveen); Paul Verhaegh (FC Den Bosch), Jerrel Wolfgang (SC Heerenveen), Frank van Mosselveld (Willem II), Michael Jansen (Vitesse); Danny Mathijssen (Willem II), Daniël de Ridder (Ajax), Nicky Hofs (Vitesse); Klaas-Jan Huntelaar (SC Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Edson Braafheid (FC Utrecht).

Wissels: 46. Stijn Schaars (Vitesse) voor Braafheid; 46. Sandro Calabro (FC Utrecht) voor Huntelaar.

Bron: www.knvb.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×