FEYENOORD A1 OP MIRACULEUZE WIJZE NAAR HALVE FINALE OTTEN CUP

Feyenoord A1 heeft zich vanuit een op het oog onmogelijke positie toch in de halve finale van de Otten Cup gemanoeuvreerd. Na twee wedstrijden stond de ploeg van trainer Henk Fräser met één punt en zonder te hebben gescoord op derde plaats. In de laatste poule-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg knokte de A1 voor alles wat het waard was en won met 4-0. Die stand was genoeg om gastheer PSV op doelsaldo uit te schakelen. Feyenoord A1 treft morgen FC Seoul, de ongeslagen winnaar van de andere poule.

De laatste poule-ronde leek een formaliteit. PSV was met een punt verzekerd van de halve finale, maar ging verrassend onderuit tegen Vitória S/A: 2-3. Ook dat was nog geen ramp, dachten de Eindhovenaren. Want slechts bij een 4-0 zege van Feyenoord tegen het uitgeschakelde Wolfsburg zouden de Rotterdammers doorgaan. Nadat het doemscenario zich voor de gastheer voltrok, was het Feyenoord dat zich kon opmaken voor de halve finale tegen het sterke FC Seoul.

Feyenoord is het enige Nederlandse team dat in de halve finale staat. Naast PSV werden ook Heerenveen en Ajax uitgeschakeld.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×