www.feyenoordnet.nl. Verschillende Feyenoord-supporters krijgen binnenkort hun schade vergoed. Aan enkelen wordt bovendien een bedrag aan smartengeld uitgekeerd.
" /> www.feyenoordnet.nl. Verschillende Feyenoord-supporters krijgen binnenkort hun schade vergoed. Aan enkelen wordt bovendien een bedrag aan smartengeld uitgekeerd.
" />

AMSTERDAM BETAALT SUPPORTERS SCHADEVERGOEDING EN SMARTENGELD

Het verzekeringsbedrijf van de gemeente Amsterdam heeft de aansprakelijkheid erkend van alle supporters namens wie door Legioen, officiële Feyenoord Supportersvereniging, een schadeclaim werd ingediend naar aanleiding van het politie-optreden op zondag 3 maart 2002 na Ajax-Feyenoord, zo meldt&nbsp; <A href="http://www.feyenoordnet.nl"><EM>www.feyenoordnet.nl</EM></A>. Verschillende Feyenoord-supporters krijgen binnenkort hun schade vergoed. Aan enkelen wordt bovendien een bedrag aan smartengeld uitgekeerd.<BR>

Met het vergoeden van de schade en het uitkeren van het smartengeld komt eindelijk een einde aan deze langdurige kwestie. Naar aanleiding van het politie-optreden werd door Legioen met succes een klacht ingediend. Tweeënhalf jaar na dato kan het dossier nu definitief worden gesloten.

 

bron: Legioen, officiële Feyenoord Supportersvereniging

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×