AANGEPASTE OPSTELLING TEGEN BETIS SEVILLA

Feyenoord speelt vanavond in een aangepaste opstelling tegen Betis Sevilla. In vergelijking met de eerste wedstrijd tegen Tottenham Hotspur is de formatie op zes plaatsen gewijzigd. In Sevilla, waar Feyenoord om 21.45 uur de finale van het toernooi om de Kappa Cup speelt, beginnen Paauwe, Smolarek, Bosschaart, Goor, Buffel en Kuyt ditmaal op de bank.

In vergelijking met de wedstrijd tegen de Engelsen van twee dagen eerder is de defensie op één plek gewijzigd. Peter van den Berg speelt op de plek van Patrick Paauwe.

Het hart van het middenveld wordt ditmaal niet gevormd door het Ghaly en Bosschaart, maar door Ghaly en Pardo.

De posities van Smolarek, Goor, Buffel en Kuyt worden tegen de gastvereniging ingenomen door Castelen, Magrão, Kalou en Lazovic.

Bij tegenstander Betis Sevilla maakt naar alle waarschijnlijkheid de Braziliaan Ricardo Oliveira zijn debuut voor de Spanjaarden. De Braziliaanse aankoop was vorig jaar nog op stage in Rotterdam, maar liet eenmaal terug in zijn vaderland weten geen interesse meer te hebben in een verblijf in Rotterdam. Volgens eigen zeggen was hij in het vliegtuig terug naar Brazilië plotseling tot het besef gekomen dat hij in eigen land moest blijven voetballen.

Opstelling: Babos; Gyan, Van den Berg, Loovens, Mtiliga; Castelen, Ghaly, Pardo, Magrão; Kalou, Lazovic.


Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×