WIJNSTEKERS TERUG BIJ FEYENOORD

Ben Wijnstekers keert terug bij Feyenoord. De voormalig publiekslieveling trekt onder de naam Feyenoord on Tour vanaf september met een gezelschap Feyenoord-trainers langs clubs, organisaties en instellingen om op lokatie voetbalclinics te verzorgen. ‘Ik ben blij dat ik in deze functie weer kan terugkeren bij Feyenoord’, zegt Wijnstekers, die in de jaren tachtig aanvoerder was in De Kuip.

‘Bij veel verenigingen zijn het ouders die de lagere jeugd trainen. Vaak hebben die helemaal geen achtergrond op dat gebied. Wij willen ze daarom de leerstof aanreiken waarmee ze hun training kunnen professionaliseren. Ik weet uit ervaring dat dat werkt, want ik doe het nu al veel jaren en de reacties zijn positief’.

Wijnstekers, die met ingang van dit seizoen op wedstrijddagen van Feyenoord zal tevens als gastheer van de club zal gaan fungeren, verwacht te kunnen profiteren van de populariteit die Feyenoord onder de jeugd heeft. ‘Kijk naar de enorme ledenaantallen van de Kameraadjes en Feyenoord Youngsters. Dat geeft aan dat er een breed achterland is voor dit project’, zegt Wijnstekers, die zich echter niet alleen op kinderen concentreert. ‘De clinics zijn in principe voor iedereen. Voor verenigingen maar ook voor het bedrijfsleven’.

Meer informatie over Feyenoord on Tour is verkrijgbaar op de Open Dag of via 010-2926822.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×