EEN MOMENT STILTE BIJ OPENINGSWEDSTRIJD

Voorafgaand aan de openingswedstrijd van het seizoen, volgende week zondag tegen het Engelse Fulham, wordt rond de middenstip van De Kuip een moment stil gestaan bij de oud-Feyenoorders die dit jaar zijn overleden. Dat gebeurt door alle ex-spelers van Feyenoord die die dag aanwezig zijn op de jaarlijks terugkerende reünie. Het initiatief van de herdenking komt voort uit een verzoek van de supporters, die via hun afgevaardigden in de Klankbordgroep lieten weten dat er behoefte is aan een dergelijk eerbetoon.  Het is de eerste keer dat dit gebeurt, maar als het aan Feyenoord ligt groeit het herdenkingsmoment uit tot een jaarlijkse traditie.

Voorafgaand aan het maken van de traditionele groepsfoto aan de noordzijde, staat de club stil bij het wegvallen van de voormalig eerste elftalspelers Daan den Bleijker, Herman van den Engel, Leen Kouwen, Riny van Woerden en clubarts Max Arbabanel.

Ook in de vandaag verschenen Feyenoord Krant wordt aandacht besteed aan het nieuwe initiatief en wordt uitgebreid stil gestaan bij de loopbaan van Riny van Woerden, de ex-Feyenoorder die onlangs op 70-jarige leeftijd overleed.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×