POSITIEVE GELUIDEN BIJ EERSTE TRAINING IN NEDERLAND

Feyenoord heeft vanmorgen onder grote belangstelling de eerste training afgewerkt sinds terugkomst uit Duitsland. Trainer Ruud Gullit zag tot zijn genoegen dat Anthony Lurling en Ramon van Haaren weer op het trainingsveld aanwezig waren. Lurling, geblesseerd aan de binnenband van zijn rechterknie, deed een uur lang loopoefeningen. Van Haaren, al langer kampend met een knieblessure, trainde apart met hersteltrainer Toine van de Goolberg en kwam met een goed gevoel het veld af.

Van Haaren en Lurling trainden afgelopen week, net als Jorge Acuña (gescheurde enkelband), op Varkenoord aan hun herstel. ‘Dat ging niet lekker, want ik kreeg een lichte terugslag’, zegt Van Haaren. ‘Daarom was het nog te vroeg om met de groep te trainen. Maar vandaag ging het een uur lang uitstekend. Ik ben positief, maar durf nog niet te zeggen wanneer ik bij de groep hoop aan te sluiten.’

Chong-Gug Song en de nieuwkomer Karim Saidi trainden vanmorgen apart. Song heeft last van een lichte kuitblessure. De Zuid-Koreaan verliet na ruim een half uur het veld. Saidi kreeg een individuele training van assistent Henk Duut. Christian Gyan ontbrak door een lichte bovenbeenblessure die hij in Duitsland opliep. De Ghanees is naar verwachting maandag weer op het trainingsveld aanwezig.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×