OPENINGSWEDSTRIJD FEYENOORD - FULHAM

Als u de openingswedstrijd van Feyenoord tegen Fulham wenst te bezoeken, dan kunt u zich als seizoenkaarthouder van Feyenoord in de periode van 19 juli tot en met 31 juli 2004 gratis aanmelden via de website van Feyenoord. Vrije verkoop start maandag 19 juli om 9.00 uur bij Ticketbox en loketten Feyenoord Klantenservice. U heeft voor deze wedstrijd geen clubkaart nodig.

Heeft u zich aangemeld, dan kunt u op vertoon van uw seizoenkaart de wedstrijd bezoeken in het vak en op de plaats vermeld op uw seizoenkaart. U ontvangt dus geen los ticket voor deze wedstrijd.

Na 31 juli zullen alle niet aangemelde seizoenkaart-plaatsen beschikbaar komen voor de losse verkoop via Ticketbox.

Gaat u in bovengenoemde periode op vakantie en wilt u de openingswedstrijd wel bezoeken, vraagt u dan aan een ander om uw plaats aan te melden. Dit kan met gebruikmaking van uw seizoenkaartnummer, geboortedatum en postcode. Heeft u geen beschikking over internet, dan kunt u zich in de bovengenoemde periode telefonisch aanmelden bij Feyenoord Klantenservice. Houd u in dat geval wel rekening met de mogelijkheid van langere wachttijden aan de telefoon.

Vrije verkoop start maandag 19 juli om 9 uur bij Ticketbox en loketten Feyenoord Klantenservice. De code voor deze wedstrijd is 50.

U heeft geen clubkaart nodig.
Beschikbare vakken Ticketbox: CC-FF-H-HH-OO-VV-W4-Y1-Y2-Y3-Z4

Seizoenkaarthouders van Feyenoord kunnen zich aanmelden door op deze link te klikken
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×