LURLING TOCH MEE NAAR DUITSLAND

Anthony Lurling zal aanstaande zaterdag toch met de selectie van Feyenoord naar Zuid-Duitsland reizen voor het traditionele trainingskamp. In samenspraak met de medische staf van Feyenoord is besloten dat de aanvaller daar verder aan zijn herstel zal werken. Lurling, die deze week op de training geblesseerd raakte aan zijn rechterknie, hoopt in Duitsland dusdanig te herstellen van het letsel aan zijn binnenband dat hij bij terugkeer in Nederland weer als volwaardig lid bij de groep kan aansluiten.

Inmiddels is Lurling al hard bezig aan zijn revalidatie. ‘Ik heb gisteren twee uur kunnen fietsen. Dat viel me niet tegen. Ik heb wel wat reactie gehad, maar dat kan ook niet anders. Die knie is tenslotte nog geen 48 uur geleden geraakt’, zegt Lurling, die de komende dagen stap voor stap weer de oude hoopt te worden.

'Ik reken er op dat ik in Duitsland het nodige loopwerk kan verrichten, zodat ik in elk geval conditioneel niet te veel terugval. De twee wedstrijden die worden gespeeld kan ik wel vergeten, maar hopelijk herstel ik in Duitsland dusdanig dat ik bij terugkeer weer kan aansluiten bij de groep. Als dat het geval is hoop ik een week later in de oefenwedstrijden in Newcastle en Sevilla weer wat minuten mee te doen’.

Lurling heeft zich inmiddels neergelegd bij zijn pech. ‘Ik denk nu alleen nog maar aan mijn herstel, daar is al mijn aandacht op gericht. Maar de eerste dag had ik flink de ziekte in. Logisch lijkt me, want ik was er juist op gebrand om vanaf het begin te laten zien wat ik waard ben. Ik heb drie weken voor de eerste training al dagelijks voor mezelf getraind en begon topfit aan het seizoen. Dan is het zuur dat je al zo vroeg in de voorbereiding tegen een blessure aanloopt. Zeker als je, zoals ik, rugnummer 29 hebt toebedeeld gekregen. Dan wil je laten zien dat dat een foutje is. Hopelijk krijg ik die kans nog, voordat het seizoen echt begint’.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×