OOK SAIDI IS IN ROTTERDAM

Karim Saidi, de 21-jarige verdediger die door Feyenoord is vastgelegd, heeft zich vandaag bij de selectie gevoegd. Om half één, precies een uur voordat de selectie poseerde voor de traditionele elftalfoto, reed de Tunesiër De Kuip binnen, met in zijn achterzak alle vereiste papieren om de komende vier seizoenen de kleuren van Feyenoord te verdedigen.

Saidi kwam begin juni al tot een akkoord met Feyenoord, maar moest in afwachting van zijn verblijfs- en werkvergunning de eerste trainingen in Rotterdam aan zich voorbij laten gaan. Gisteren verkreeg hij zijn laatste benodigde papier: de machtiging voorlopig verblijf, die hij bij de Nederlandse ambassade in Tunis kon ophalen. Vandaag, nog zonder een bal te hebben aangeraakt, poseerde hij al tussen z’n nieuwe teamgenoten voor de traditionele elftalfoto.

De 1.86 meter lange centrale verdediger is afkomstig van Club Africain de Tunis en speelt sinds 2002 voor het Tunesisch elftal. Op de komende Olympische Spelen in Athene zal Saidi ook voor zijn land uitkomen, waardoor de Tunesiër in elk geval de eerste wedstrijden van de Nederlandse competitie zal missen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×