HOOFDROL GULLIT IN FORTIS COMMERCIAL

Het kan niemand ontgaan zijn dat Fortis per ingang van vandaag de officiële hoofdsponsor is van Feyenoord. Om daar nog eens extra de aandacht op te vestigen, is er een tv-commercial gemaakt, waarin Feyenoord-trainer Ruud Gullit de hoofdrol speelt. Die commercial beleeft vanavond (maandag, 18.40 uur) z’n officiële première op Nederland 2, maar is nu al te zien op deze site.

De Fortis-commercial is vanaf vandaag t/m 25 juli met grote regelmaat te zien op de zenders Nederland 1,2 en 3, RTL 4 en 5, Yorin, Discovery Channel en National Geographic Channel.
In de vervolgcampagne van de commercial waarin Ruud Gullit een hoofdrol speelt, zal overigens het Legioen centraal staan.

Fortis is met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2004/2005 exclusief hoofdsponsor van Feyenoord. Het contract loopt drie jaar, met een optie op verlenging van twee jaar.  Anton van Rossum, Chief Executive Officer van Fortis, was maandag aanwezig bij de eerste training van Feyenoord. Hij wilde hiermee benadrukken hoe belangrijk de band met de Rotterdamse club voor hem is. ‘Feyenoord neemt een internationale toppositie in de populaire voetbalsport in. Dit maakt het aantrekkelijk voor Fortis als hoofdsponsor op te treden en zo mede onze naamsbekendheid onder een breed publiek te vergroten. Daarnaast herkennen we ons in de ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit van de club’.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×