MASSALE BELANGSTELLING VOOR EERSTE TRAINING

Onder massale belangstelling is Feyenoord aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Een menigte van vierduizend nieuwsgierige aanhangers zag de selectie vanochtend voor het eerst aan het werk. De meeste aandacht ging daarbij uit naar de nieuwe gezichten in de spelersselectie en natuurlijk naar Ruud Gullit, de man die in december vorig jaar al zijn ja-woord gaf aan Feyenoord en vanochtend dan eindelijk aan de slag kon met zijn team.

De fans verzamelden zich vanochtend al vroeg in en rond het trainingsveld, waar traditiegetrouw twee grote tribunes waren neergezet en diverse stands druk bezocht werden. Met name het nieuwe tenue van Feyenoord vond gretig aftrek.
 
De supporters zagen een selectie van 21 man aan het werk, die gekleed ging in het nieuwe thuistenue. De meeste aandacht ging daarbij  uit naar de nieuwelingen Babos, Bosschaart, Goor en Castelen.

In de selectie van Feyenoord ontbraken op de eerste dag zeven spelers. Saidi, de Tunesische aankoop, wacht nog op de benodigde werkvergunning en meldt zich in Rotterdam zodra de benodigde papieren in zijn bezit zijn.

Hossam Ghaly ontbrak op de eerste training omdat hij dit weekeinde nog voor zijn land in actie kwam. In de kwalificatieronde voor het WK2006 speelde de Egyptenaar in en tegen Benin. Ghaly begon in de basis, maar werd in de tweede helft vervangen. Egypte kwam overigens tegen Benin met de nodige moeite tot een 3-3 gelijkspel, waardoor de kansen op kwalificatie danig zijn geslonken.

Ook Lazovic liet zich nog niet zien in Rotterdam. Hij is met Servië-Montenegro  in voorbereiding op de Kirin Cup in Japan. Feyenoord verwacht hem 15 juli terug in Rotterdam.

De geblesseerden Feyenoorders Leonardo en Van Haaren meldden zich vanochtend wel in Rotterdam, maar waren alweer vertrokken toen Gullit en zijn mannen voor het eerst het trainingsveld betraden. Leonardo vertrok naar Zeist en Van Haaren naar Amsterdam, waar beiden verder werken aan het herstel van hun blessures.

Anthony Lurling en Sebastian Pardo waren wel aanwezig in De Kuip, maar lieten zich op het trainingsveld nog niet zien. Zij werkten binnen aan het herstel van hun blessure.


 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×