OPBRENGST AFSCHEIDSDUEL VAN WONDEREN NAAR 'DOE EEN WENS'

Kees van Wonderen heeft onlangs namens Artifex Test a Talent een cheque ter waarde van € 5.200,- overhandigd aan de Stichting Doe een Wens. Het bedrag is de opbrengst van een veiling die Artifex organiseerde ter gelegenheid van de afscheidswedstrijd van Van Wonderen tussen Bennekom Tecpool en Feyenoord.

Circa 5.000 toeschouwers zagen Kees van Wonderen dinsdag 25 mei voor het laatst in actie in het Feyenoord-shirt. De Bennekommer scoorde notabene twee keer tegen Bennekom Tecpool, de club waar hij voor het eerst in competitieverband tegen een bal trapte. Het duel op Sportpark De Eikelhof (9-1 in het voordeel van de Rotterdammers) was een initiatief van Bennekoms hoofdsponsor Tecpool in samenwerking met Artifex Test a Talent.

Na afloop van de wedstrijd veilde Artifex de door alle Feyenoorders gesigneerde wedstrijdbal alsmede het rood-witte shirt van Kees van Wonderen. De firma Westermeijer legde beslag op de bal en het shirt werd een prooi voor Café ’t Bliekie in Delft. De totale opbrengst van de veiling bedroeg maar liefst 5.200 euro. Het was de wens van Kees van Wonderen om dit bedrag ten goede te laten komen aan de Stichting Doe Een Wens. Deze stichting vervult de grootste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte en wil hen hiermee blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. De stichting neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die aan een wens verbonden zijn.

www.doeeenwens.nl

Op de foto:

Kees van Wonderen en Wilma Heebink, vestigingsmanager van Artifex Test a Talent in Ede,  overhandigen de cheque ter waarde van € 5.200,- aan Liesbeth Bax en Miranda de Krosse van de Stichting Doe Een Wens.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×