WIN DE FEYENOORD DVD 2003-2004

Feyenoord heeft weer een boeiend seizoen aan zijn rijke historie toegevoegd. En ook dit was een seizoen om nooit te vergeten, met onder andere het afscheid van Bert van Marwijk en Kees van Wonderen. De Feyenoord DVD is daarom ook dit jaar een onmisbaar document dat niet mag ontbreken in de collectie van iedere Feyenoord-supporter. Je kan de Feyenoord DVD nu ook winnen door te spelen in Feyenoord THE GAME.

Op de Feyenoord DVD komen in ruim anderhalf uur alle competitiewedstrijden, de duels in de Amstel- en UEFA Cup nog eens voorbij. Naast het hoofdprogramma bevat de DVD drie extra features, waaronder het afscheid van Bert van Marwijk en Kees van Wonderen en een vooruitblik met Ruud Gullit op het komende seizoen. Tevens zijn de uitgebreide statistieken opgenomen op het gratis cd-rom gedeelte.

De DVD is voor € 17,95 te koop, heb je liever de video, dan is deze te verkrijgen voor € 13,95. Je kan dit Feyenoord-document onder meer aanschaffen bij de Feyenoord FanShops.

Maar je kunt natuurlijk ook proberen om een DVD te winnen. Dat kan als je vanaf vandaag meespeelt in Feyenoord Volkswagen The Game. Er zijn totaal vijf DVD’s te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door Strengholt Multimedia. Voor meer informatie kan je terecht op de pagina van Feyenoord Volkswagen The Game.

Naast de DVD en de video heeft Feyenoord dit jaar natuurlijk ook weer een jaarboek uitgegeven. Het jaarboek staat boordevol uitgebreide fotoreportages en boeiende maandverslagen. Achterin staan uiteraard ook de uitgebreide statistieken. Het Jaarboek is voor € 19,98 onder andere verkrijgbaar in de Feyenoord FanShops.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×