BERT KONTERMAN WELLICHT WEG BIJ VITESSE

Oud-Feyenoorder Bert Konterman vertrekt bij Vitesse. De verdediger zou zijn nog doorlopende contract bij de Arnhemmers hebben ingeleverd. Het was al langer bekend dat de Rouvener het niet bijster naar zijn zin had bij het lange tijd tegen degradatie knokkende Vitesse. 'Dit seizoen is me zo zwaar tegen gevallen dat ik er liever een punt achter zet', aldus Konterman op de supporterssite vitesse.org.

Het is nog niet bekend waar Bert Konterman volgend seizoen speelt. Volgens Schotse media zou de oud-international in ieder geval in zaken willen gaan samen met zijn voormalige Rangers-collega's Michael Mols en Arthur Numan.

Tegenover VI.nl nuanceerde Konterman de situatie inmiddels enigszins, al gaf hij aan met een hoop onvrede te worstelen. 'Er zijn hier zoveel dingen gebeurd die bij een profclub nooit zouden mogen gebeuren', aldus Konterman op www.vi.nl. 'Iedereen had kritiek op elkaar, alles verscheen zo maar in de pers. Daar heb ik helemaal geen zin meer in.'

Voordat Konterman bij Vitesse wil blijven, moet er echter nog heel wat water door de Rijn stromen. De oud-Feyenoorder op vi.nl: 'Ik blijf alleen als er volgend seizoen een écht team staat. En daarvoor moeten er geen spelers worden gehaald die zichzelf beter vinden dan de rest, zoals in de winterstop wel gebeurd is.' Reëler is de verwachting dat de Rouvener zijn heil elders zoekt. 'Ik vind het spelletje nog veel te leuk om te doen. Bovendien kun je maar één keer echt stoppen, en daar wacht ik nog liever even mee. Schotland heb ik wel gezien, maar het lijkt me heel mooi om nog aan een spannend avontuurtje in een ander land te beginnen.'

Bert Konterman kende tussen 1998 en 2000 twee buitengewoon succesvolle seizoenen in de Kuip. Als Feyenoorder haalde hij het Nederlands elftal en vierde hij in 1999 een landstitel. Daarna vertrok Konterman naar Glasgow Rangers om pas vorige zomer weer in Nederland terug te keren.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×