SPANNING STIJGT OP EK ONDER 21

Op het EK voor spelers onder 21 heeft het Servië en Montenegro van Danko Lazovic nog steeds alle kans op kwalificatie voor de halve finale. Hoewel de ploeg zaterdagavond van de Italianen verloor (2-1), gaat het team bij een overwinning op Wit-Rusland alsnog door naar de laatste vier, en dus naar de Olympische Spelen. Het blijft echter de vraag of de Feyenoorder deze eventuele triomf mee kan maken, want de spits is nog steeds niet volledig genezen van een blessure. <BR>

Met de niettemin invallende Lazovic (eerder deze week nog scorend voor zijn winnende ploeg) ging Servië en Montenegro dus met 2-1 onderuit tegen favoriet Italië. Vukcevic maakte de goal voor de verliezers, Sculli maakte de beide andere doelpunten. Maar Lazovic en co hoeven nog niet te wanhopen, want alleen als er gewonnen wordt van verrassing Wit-Rusland (dat na twee duels vier punten heeft) gaat het team alsnog door naar de laatste vier.

Het Nederlands elftal heeft heel andere zorgen aan het hoofd, want in Eindhoven bleek dat de ploeg (met Pierre van Hooijdonk en Giovanni van Bronckhorst in de basis) nog lang niet klaar is voor het EK. Het jonge België was namelijk met 1-0 te sterk voor de sterren van Oranje. Thomas Buffel stond in de basis bij de Rode Duivels, maar hij moest het scoren overlaten aan ploeggenoot Bart Goor (uit een strafschop).

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×