TIFO-ACTIE IN TEKEN VAN AFSCHEID

Het TIFO-team van de Feyenoord Supportersvereniging houdt zondag bij de afsluiting van het seizoen een actie die in het teken zal staan van het afscheid van een aantal Feyenoorders. Anders dan gebruikelijk, zal dit eerbetoon niet vóór maar na de wedstrijd worden gebracht.

Nu er voor Feyenoord in de laatste wedstrijd van het seizoen (zondag tegen FC Zwolle) niets meer op het spel staat, nemen de Feyenoord supporters van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van een aantal trainers en spelers. De trainers Bert van Marwijk en John Metgod, alsmede de spelers Kees van Wonderen, Robin van Persie, Mariano Bombarda, Gérard de Nooijer en Gill Swerts zullen door het TIFO-team van de Feyenoord Supportersvereniging op de gele zijde worden bedankt voor bewezen diensten.De nadruk ligt daarbij op de mensen die mede verantwoordelijk zijn geweest voor het grootste succes van Feyenoord in de laatste twintig jaar, de UEFA Cup winst op 8 mei 2002.

Anders dan gebruikelijk verzoekt het TIFO team derhalve de fans niet voor, maar na de wedstrijd de gekleurde vellen omhoog te houden. Stadionspeaker Peter Houtman zal hiervoor het startsein geven.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×